stimac lazno licitiranje traka ronaldo nadjite ih
Foto: StarSport

Potez na koji bi svi trebalo da se ugledamo

Vladimira Štimca, bivšeg košarkaškog reprezentativca Srbije, emotivno je pogodila vest da petnaestogodišnja devojčica romske nacionalnosti iz Vrbasa neće imati pratioca na maturi, te da su je vršnjaci ponižavali.

Štimac je istakao da bi joj se pridružio na maturi, ali da nije u mogućnosti, jer igra u inostranstvu. Iako Štimca neće biti na pomenutoj maturi, devojčici će društvo praviti Seka Aleksić.

PROČITAJTE JOŠ:

„Voleo bih da mogu da stignem i ja bih otišao isto na tu maturu, pojavio bih se sigurno, ali imam obaveze, ja sam u inostranstvu, igram plej-of trenutno i nisam u mogućnosti da dođem“, rekao je Štimac za RTS.

Razgovarao je i sa ocem devojčice povodom ideje da joj kupi haljinu i cipele za maturu.

„Želim da naglasim da sam razgovarao sa ocem devojčice i oni nisu tražili finansijsku pomoć, nisu tražili apsolutno ništa. Ja sam ih zamolio da učestvujem jer sam jednostavno želeo da se dete oseća srećnije. Znači, nije uopšte bila stvar u finansijama, oni imaju, ne oskudevaju ni u čemu. Bukvalno imaju sve. Meni je bilo jako teško, i ja sam samo hteo da dam, pružim neki doprinos, i drago mi je da mi je otac devojčice dozvolio da budem deo njene sreće“.

Objasnio je zbog čega ga je pogodilo sve što se događalo u vezi spomenute devojčice.

„Mene je to pogodilo i ja sam odreagovao onako kako sam odreagovao, onako kako ja znam – eksplozivno, kao jedan otac jer i ja imam ćerku i sina i ne bih voleo da se njima nešto tako desi“, zaključio je košarkaš.

BONUS VIDEO Lebron bukvalno skinuo kapu Jokiću i progovorio o mogućoj penziji

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare