Snup Dog i Nikola Jokić Foto: Jerod Harris / Getty images / USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Niko nije pomišljao da će Denver ovako lako doći do finala u NBA

Srpski centar Nikola Jokić i cela ekipa Denver Nagetsa oduševili su sve ljubitelje košarke nastupom u plej-ofu NBA lige, te su tako sa 4-0 u seriji protiv Los Anđeles Lejkersa izborili plasman u finale.

PROČITAJTE JOŠ:

Malo ko je verovao da će Denver dogurati do finala, pogotovo ne na ovako dominantan način, a mnogi košarkaški stručnjaci kritikovali su Nagetse na razne načine. Uz to, prethodnih sezona je i Jokić bio osporan po mnogo kriterijuma, a jedan od njih je bio da nije dovoljno dobar u plej-ofu.

Sve te priče su sada pale u vodu, a jedan od retkih koji je verovao u Denver ove sezone bio je poznati američki reper Snup Dog. On je jpoš tokom serije Denvera i Finiksa rekao da tim iz Kolorada ima najviše šansi za titulu i da su se tamo kockice konačno poklopile.

„Potrebna je dobra hemija. Nagetsi su sa razlogom bili prvi na Zapadu. Imati prvo mesto tu znači imati odličan tim. To pokazuju sada. Imaju par delova koji su im nedostajali. Marej je pravi plej, a Džoker je najbolji plejmejker u timu. Meni deluje da im se sve poklopilo i verujem da ćemo ih gledati u sledećoj rundi“, rekao je Snup Dog još dok je Denver imao 2-0 protiv Finiksa.

Sada ne samo da su Nagetsi otišli korak dalje, nego su dogurali i do finala u kom čekaju boljeg iz serije Majami – Boston. Trenutni rezultata tamo je 3-0 za Hit.

BONUS VIDEO Nikoli Jokiću pripao MVP trofej finala Zapadne konferencije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar