Foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia, MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Neverovatno.

Viktor Vembanjama i Britni Spirs našli su se usred jednog od najbizarnijih incidenata koji su se dogodili u novijoj istoriji.

PROČITAJTE JOŠ...

Kako su preneli američki mediji, čuvena pevačica je bila u Las Vegasu kada je sa suprugom Semom Ašgarijem u pratnji još dve osobe ušla u jedan restoran na večeru.

Britni, inače i sama košarkašica iz perioda kada je išla u srednju školu Parklejn, navodno je primetila Vembanjamu, prišla mu je kako bi ga zamolila za fotografiju, ali je umesto osmeha usledio haos.

Šef obezbeđenja San Antonio Sparsa, ekipe koja je izabraja francuskog košarkaša kao prvog pika na draftu ove godine, po imenu Damjan Smit, instiktivno ju je udario zadnjim delom šake po licu, usled čega su Spirsovoj naočare odletele sa glave, a ona pala.

Ona je posle par trenutaka došla sebi i otišla do stola, nakon čega je Smit prišao i izvinio joj se, ali je Britni odlučila da podnese prijavu policiji. Navodno, prvobitna odluka policije jeste da ovaj slučaj ne bude tretiran kao kriminalno delo zbog toga što Smit „nije želeo da povredi Britni, već da odbrani Viktora“.

Istraga je u toku.

BONUS VIDEO Vlade Divac ekskluzivno za Nova.rs o Jokiću, medaljama, Srbiji

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar