Devin Buker i Tanja Savić
Devin Buker i Tanja Savić Foto: Christian Petersen / Getty images / Profimedia

Na prvi pogled čudno, na drugi - zapravo, očekivano.

Devin Buker, košarkaš Finiks Sansa, glavna je zvezda video snimka na kom u krilu drži sina saigrača Deandrea Ejtona.

PROČITAJTE JOŠ...

Iako krajnje sladak, video zapis na kom mali Deandre Obina Ejton Junior ide ka sredini parketa teško da bi privukao toliku pažnju ljubitelja igre pod obručima sa Balkana da u tom momentu nije sa zvučnika odzvanjao jedan od najpoznatnijih hitova srpske narodne muzike u 21. veku.

Naime, posetioci su u tom momentu mogli da čuju pesmu kojom se Tanja Savić, nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, proslavila 2005. godine.

I dok je na prvi pogled čudno deluje to što se jedna ovakva pesma čuje u dvorani u kojoj se u doigravanju za titulu sastaju dve NBA ekipe, grb na parketu dovoljno govori o tome ko se krije iza svega.

Finiks Sansi igraju polufinalnu seriju Zapadne konferencije protiv Dalas Maveriksa, a nakon dve pobede u Arizoni usledio je prvi meč u Teksasu, gde su za muziku ovog puta bili zadužene glavne šaljivdžije u redovima Mavsa, Luka Dončić i Boban Marjanović. Ispostavilo se dobro, s obzirom na to da je Dalas slavio 103:94 i smanjio prednost rivala.

Tako je snimak Bukera sa malenim Ejtonom naišao na veliki broj simpatija – od strane ljubitelja košarke van Srbije i Balkana zbog krajnje simpatičnog prizora i sjajnog postupanja Bukera sa mališanom, a od strane onih koji dobro barataju srpskim jezikom zbog poznate melodije koja je odzvanjala dvoranom.

BONUS VIDEO Pešić o Jokiću, odgovorio na pitanje koje zanima celu Srbiju

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare