Ljuba Vidačić; Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Bivši plejmejker Dragoljub Ljuba Vidačić igrao je 90-ih godina prošlog veka, sada je košarkaški trener, ali je i politički aktivan, i nedavno je privukao pažnju.

PROČITAJTE JOŠ

Nekadašnji košarkaš večitih rivala, Crvene zvezde i Partizana, reagovao je na „rat“ koji se već neko vreme vodi između legendarnog Nemanje Vidića i Slaviše Kokeze, predsednika FSS.

Imao je nekada sjajni plej i sportsku, i pre svega ljudsku reakciju, a sve to ispred Resornog odbora za sport Stranke slobode i pravde.

„Niko od više stotina klinaca koji će u Srbiji danas otići na trening ne sanja da postane Slaviša Kokeza, a ogroman broj njih pre nego što zaspi zamišlja kako je biti Nemanja Vidić – kapiten Srbije i Mančester junajteda“, poručio je u obraćanju, između ostalog, Ljuba Vidačić.

A, šta je sve rekao tim povodom, možete da vidite i čujete u novoj epizodi našeg podcasta „Penâl“. Nismo pričali samo o sukobu Vidić – Kokeza, već i o ABA i domaćoj ligi, kao i o dešavanjima u Crvenoj zvezdi i Partizanu, promenama trenera večitih… Uostalom poslušajte.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare