Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Ovo nisu dobre vesti ni za navijače Zvezde

Plejmejker i jedan od najboljih igrača crnogorske reprezentacije, Nikola Ivanović, doživeo je povredu Ahilove tetive zbog čega je već nekoliko dana na terapijama u Minhenu.

PROČITAJTE JOŠ:

Prema saznanjima „Vijesti“ Ivanović će morati da pauzira nešto duže, te će propustiti Evrobasket, koji se igra od 1. do 18. septembra.

Odluka o tome da li će putovati ili ne još nije zvanično doneta, ali kako trenutno stvari stoje za oporavak će biti potrebno nešto više od mesec dana.

Nije to jedina muka, jer će selektor Boško Radović morati da se snalazi bez jednog od lidera tima i na ključnim utakmicama kvalifikacija za Mundobasket, protiv BiH 24. avgusta u “Morači” i tri dana kasnije sa Litvanijom u Kaunasu.

„Vijesti“ pišu i da će se Ivanović pojaviti u Crnoj Gori na testovima u ponedeljak, te će onda neke stvari biti jasnije.

Ovo nisu dobre vesti ni za navijače Crvene zvezde, ali bi Ivanović svakako trebalo da se oporavi do početka sezone u ABA ligi i Evroligi.

Što se tiče reprezentacije Crne Gore još uvek nije sigurno ko će zameniti Ivanovića, a u opticaju je čak i neki stranca.

Crnogorci na Evrobasketu igraju u grupi A sa Gruzijom, Španijom, Bugarskom, Belgijom i Turskom.

BONUS VIDEO Oporavili se od šoka: Navijači Olimpijakosa pevaju u transu, a igraju Real i Barsa

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar