Novica Veličković ostaje u Partizanu i predstojeće sezone
Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Kapiten Partizana Novica Veličković izjavio je da ekipa mora da razmišlja tako da ide da osvoji trofej Kupa Radivoja Koraća uoči utakmice protiv Borca.

Partizan u četvrtak od 19 časova u Novom Sadu igra četvrtfinale Kupa protiv Borca, koji je u dosadašnjem toku sezone dva puta pobedio crno-bele.

Kapiten Partizana Novica Veličković će odigrati svoj 500. meč za crno-bele u duelu protiv ekipe Marka Marinovića za koju ističe da zaslužuje veliko poštovanje.

„Borac je ekipa koja nas je dva puta nadigrala ove sezone, momci zaslužuju svaki respekt i to moramo imati na pameti od prve sekunde na utakmici. Kup je takvo takmičenje da nemate pravo na popravni“, rekao je Veličković.

PROČITAJTE JOŠ

„Borac ume da igra, u oba naša meča su pokazali da im lopta ide fantastično, da imaju odlične šutere u ekipi, da znaju šta hoće, a na nama je da spremimo odgovor na to i da idemo korak po korak. Ja idem da osvojim Kup. Specifično je takmičenje, igraju se tri utakmice u četiri dana, ako se prođe do finala. Ekipa mora da razmišlja tako da idemo da osvojimo trofej. Partizan ne treba drugačije ni da razmišlja“, zaključio je Veličković.

Trener Partizana Saša Filipovski kaže da njegova ekipa mora da ispravi greške iz prethodnog susreta sa istim rivalom.

„Očekujem da ispravimo greške koje smo pravili u poslednjoj utakmici protiv Borca, kada smo primili previše poena, imali probleme sa igrom 1 na 1 i „pik end pop“ igrom, nismo imali rešenja za njihove pokretljive igrače i veliku širinu u napadu“, rekao je Filipovski za klupski sajt.

U Novom Sadu boje Partizana će braniti sledećih 14 igrača: Novica Veličković, Rade Zagorac, Markus Pejdž, Nemanja Dangubić, Ognjen Jaramaz, Džoš Perkins, Nikola Janković, Nikola Radovanović, Rašon Tomas, Uroš Trifunović, Vil Mozli, Mihailo Petrović i Vidan Dronjak.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar