kapiten Srbije
Jelena Bruks sa sinom Mateom; Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Kapiten ženske košarkaške reprezentacije Srbije Jelena Bruks moli da joj se pomogne kako bi sa sinom Mateom i suprugom Dejvidom mogla da se vrati u Srbiju iz Mađarske.

Sjajna košarkašica je prekinutu sezonu završila u mađarskom Šopronu, a u istoimenom gradu ju je zatekla pandemija koronavirusa.

PROČITAJTE JOŠ

Sa porodicom je odlučila da ostane u Mađarskoj i sada moli i traži da joj se pomogne kako bi se vratila sa porodicom.

Njen sin Mateo i suprug Dejvid su američki državljani, zato Jelena Bruks (devojkačko Milovanović) šalje poruku sa nadom da će stići do koga treba.

„Moja porodica i ja želimo da se vratimo kući! Kao što znate, moj suprug i moj sin su američki državljani i nije im dozvoljeno da uđu u Srbiju. Ne mogu da shvatim i niko ne može da me ubude da je to normalno pravilo. Oni su moja porodica, nisu ni prijatelji ni drugari koje želim da ‘uvučem’ u Srbiju“, napisala je Jelena Bruks u poruci na Fejsbuku.

Svi zajedno su već mesec i po dana van Srbije i samo žele da se vrate kući.

jelena bruks kapiten
Jelenina poruka na Fejsbuku; Foto: Facebook/Jelena Brooks

„Od 16. marta smo u Mađarskoj, u karantinu, ne izlazimo nigde. Ova država je u boljoj zdravstvenositucaji što se tiče broja zaraženih. To je još jedan razlog zašto smatram da ne postoji veliki problem da se članovima moje porodice odobri ulazak u državu! Sa dobrom namerom smo ostali ovde dok se situacija u Srbiji ne smiri, ali prošlo je već skoro dva meseca i, kao što se piše, situacija se malo po malo smiruje, zato se nadam da će ovaj moj status da dođe gde treba“, poručila je Bruks i dodala:

„Stvarno želimo da se vratimo kući i zamolila bih da se mom suprugu i mom sinu odobri ulazak u Srbiju. Ako treba i da se pregledamo, prekontrolišemo, da budemo u karantinu, šta god, samo da se vratimo kući“, zaključila je kapiten ženske košarkaške reprezentacije Srbije u svojoj poruci.

Iskusni krilni centar je sa reprezentacijom Srbije osvojila Evropsko prvenstvo 2015. u Budimpešti i evropsku bronzu prošlog leta u Beogradu, kao i olimpijsku bronzu 2016. u Riju. Tako je bila deo generacije koja je pisala istoriju srpske ženske košarke.

View this post on Instagram

????????? ??? ?? ????? ?

A post shared by Jelena Brooks (@jelenabrooks) on

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (22)