Foto: KSS/Twitter/Printscreen

Sjajno.

Reprezentacija Srbije će od 20.15 odigrati prijateljski meč protiv Sovenije u Stožicama, a pred utakmicu je viđena veoma interesantna „razmena“ košarkaša dve selekcije.

PROČITAJTE JOŠ...

Luka Dončić je prva zvezda „zmajčeka“, ljubitelji košarke jedva čekaju da vide njegov okršaj sa Nikolom Jokićem, a da stvari digne na neki viši nivo potrudio se nakon treninga.

Košarkaš Dalas Maveriksa je sa polovine terena poslao loptu ka košu i pogodio, što je izazvalo oduševljenje među njegovim saigračima.

Nedugo potom stigao je i odgovor od strane reprezentativaca Srbije, ali za njega nije bio zadužen Jokić već Vanja Marinković.

Utakmice košarkaša Srbije pratite na kanalima Sport kluba uz SBB, na EON i Total TV platformama.

Nekadašnji košarkaš Partizana je odlučio ne samo da ponovi Dončićev koš, već i da stvari digne na novi nivo, pa je sa linije za slobodna bacanja loptu poslao ka košu na drugoj strani terena i pogodio.

Spektakularan uvod u spektakularan duel dve reprezentacije koje mnogi vide kao kandidate za najviši plasman na Evropskom prvenstvu koje će od 1. do 18. septembra biti održano u Češkoj, Nemačkoj, Gruziji i Italiji.

Srbija se nalazi u grupi D sa Češkom, Poljskom, Finskom, Izraelom i Holandijom, dok su Slovenci u grupi B sa Francuskom, Litvanijom, Nemačkom, Mađarskom i Bosnom i Hercegovinom.

BONUS VIDEO Teodosić i reprezentativci pevaju „Ostaće pesma i uspomena na Tea kapitena“

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram