Marko Barać Foto: STARSPORT photo Belgrade Serbia

Marko Barać, trener Mege, govorio je pred novinarima posle poraza svog tima od Partizana u prvom polufinalnom meču u Superligi Srbije.

Partizan je slavio sa 82:72 i tako se primakao finalu domaće lige.

„Pre svega, čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi. Ovo je polufinalna serija, jedna utakmica. Znali smo da neće biti lako za nas. Mi smo u ovoj nekoj pauzi od polufinalne serije ABA lige, nekoliko mladih igrača pokušali da integrišemo u tim. Sigurno da nije lako kada se u ovom periodu dese takve promene, nije lako zadržati taj neki ritam koji smo imali u dosadašnjem delu sezone. Sa druge strane, sigurno da je ovo jedno neprocenjivo iskustvo. Polufinalna serija, gde je ovo prva utakmica, gde nas vrlo brzo očekuje revanš, utakmica u kojoj očekujem da budemo bolji“, rekao je Barać.

PROČITAJTE JOŠ:

Svestan je da njegova ekipa može još bolje.

„Pre svega, sa ovakvim procentom šuta, nema šanse da dobiješ ovako dobrog protivnika. Čini mi se da nismo uspeli dovoljno puta da dođemo do linije slobodnih bacanja, napadali smo obruč rekao bih nedovoljno čvrsto. To su neke stvari koje mi kroz sezonu radimo dobro, a večeras nisu bile na zadovoljavajućem nivou. Vratio bih se još jednom na to iskustvo koje igrači dobijaju igrajući protiv renomiranih rivala, gde se svako opuštanje u defanzivnom delu, koja se na nekim drugim nivouima ne kažnjava, ovde je brutalno kažnjeno. To su stvari koje treba da izvučemo, da budemo bolji u nekim drugim utakmciama, i da se nadamo da ćemo još jednom da se vidimo u Areni“, zaključio je Barać.

Naredna utakmica u polufinalnoj seriji igra se u ponedeljak od 20 sati, a domaćin je Mega. Polufinale se igra na dve pobvede.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar