Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport

Sjajne igre plejmejkera Mege i pohvale na sve strane

Mihailo Pavićević, trener Mornara iz Bara, govorio je o Nikoli Topiću pred meč sa Megom u nedelju od 19 sati u Crnoj Gori u okviru 7. kola ABA lige.

„Dolazi nam ekipa Mege, jedna od najjačih menadžerskih kuća u Evropi, koja svake godine kupi najtalentovanije igrače iz regioan i Evrope. Kad se na talenat nadoveže i mladost onda nikome nije lako. Već godinama igraju u jednom istom ritmu, s puno tranzicije i velikim brojem napada. Nijednoj ekipi nije lako. To su osetile i mnogo jače ekipe. Kad kažem kupe najbolje igrače, najbolji primer je Topić, koji je sigurno u ovom trenutku najtalentovaniji mladi igrač u Evropi. Po mom skromnom mišljenju, mislim da će ga Zvezda brzo vratiti, jer pokazuje da je za daleko veći nivo nego što sada igra“, istakao je Pavićević.

PROČITAJTE JOŠ:

Otkrio je i šta će biti ključ utakmice protiv Mege.

„Moramo da iskontrolišemo utakmicu, da ne dozvolimo da uđemo u njihov ritam. To je mladost, to je potencijal. Ako budemo igrali pametno, možemo se nečemu nadati. Ima pomaka u našoj igri, imamo nekih perioda dobrih igre, ali iz utakmice u utakmicu iste greške. Nadamo se da na ovoj utakmici nećemo to ponovoti i da ćemo dati sve od sebe da odbranimo domaći teren“, zaključio je Pavićević u izjavi za „Sport klub“.

Mornar ima skor 1-5, a Mega 3-3.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare