FOTO: EPA-EFE/ERIK S. LESSER
FOTO: EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Predsednik košarkaških operacija Denver Nagetsa Tim Koneli slikovito je opisao koliko veliku želju ima da se tim iz Kolorada domogne šampionskog prstena.

PROČITAJTE JOŠ:

Nagetsi su prethodnih sezona bili relevantan faktor na zapadu NBA lige, igrali su plej-of i pretprošle sezone stigli do finala u kom su izgubili od Lejkersa.

Ove godine su ih zaustavili Finiks Sansi u polufinalu, iako je Nikola Jokić odigrao MVP sezonu na američkom kontinentu.

„Moja želja da osvojim šampionski prsten je kao moja želja da pojedem ćevape u Beogradu u tri sata izjutra“, rekao je Koneli, tokom dana posvećenog medijima.

On je istom prilikom naveo i da je uveren da su Nagetsi dobri kao i bilo koji drugi tim, posebno sada kad im se vraća Džamal Marej, druga violina ekipe.

Kaže i da je ponosan što se vakcinisao, deo razgovora posvetio je i Bounsu Hajlandu, a naravno da nije mogao da zaobiđe ni Jokića.

„Onaj ko ne voli da igra sa Nikolom Jokićem, ili da bude u njegovoj blizini, taj teško uživa u životu“, istakao je Koneli.

Tim Koneli, Foto: Printscreen Youtube

Uz Jokića i Mareja, Majkl Porter Džunior se polako gura kao treći napadač u ekipi, a Koneli kaže da se trenutno radi na produženju njegovog ugovora.

„Gledamo da to završimo jer ni Majkl ni mi ne možemo da zamislimo da on bude negde drugde. Držim palčeve da to završimo što pre“, podvukao je Koneli.

BONUS VIDEO: Lazarević posle utakmice sa Splitom: Bitno da smo zdravi izašli s terena

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar