Foto: EPA/VALDA KALNINA

Stefan Peno, srpski reprezentativac, produžio je ugovor sa Albom na još tri godine, ali će sledeću sezonu provesti na pozajmici u Fehti.

„Hvala klubovima što su omogućili da se ovo ostvari. Jedva čekam da počnem“, napisao je srpski plejmejker koji je u Albu stigao pre tri sezone.

PROČITAJTE JOŠ

Peno koji je prethodno igrao za mlađe kategorije, A i B sastav Barselone, odlično je počeo u Albi, ali je u februaru prošle godine pokidao prednji ukršeni ligament kolena zbog čega je pauzirao sve do restarta nedavno završene sezone.

Sa osvajanjem titule prvaka Nemačke, istekao mu je ugovor sa Albom. Međutim, Berlinci su novim potpisom jasno stavili do znanja da računaju na njega i u budućnosti, ali istovremeno žele da se igranjem za Fehtu vrati u željeni ritam.

PROČITAJTE JOŠ: Albi titula Nemačke, a Crvenoj zvezdi Noko

„Peno je došao kod nas kao mlad igrač i dobro se razvijao. Nije imao sreće sa povredom, ali je pokazao da je spreman. Produžili smo ugovor sa njim na tri godine jer imamo veliko poverenje u Stefana kao igrača i čoveka. Sada mu je potrebno da ima veću ulogu kako bi se vratio u formu, a u Fehti će imati odlične uslove“, preneo je sajt Albe reči sportskog direktora Albe Imara Ohede.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar