FOTO: EPA-EFE/ERIK S. LESSER SHUTTERSTOCK OUT
FOTO: EPA-EFE/ERIK S. LESSER SHUTTERSTOCK OUT

Majami je u trejdu sa Torontom doveo Kajla Laurija u zamenu za Gorana Dragića, koji je otišao u redove Reptorsa.

Međutim, pojavila se vest da se Dragić možda i neće zadržavati u Kanadi, pošto je za njega zainteresovan Dalas. Svima je poznato da se u Maveriksima trenutno nastupaju Luka Dončić i Boban Marjanović, koji je nedavno produžio ugovor. Goran Dragić je bio važan šraf i u timu Majamija, s kojim je pre dve sezone dogurao do samog finala NBA lige, gde su Lejkersi ipak bili preveliki zalogaj.

PROČITAJTE JOŠ:

Sada već bivši slovenački reprezentativac se odlično slagao sa saigračima u Majamiju, a nesumnjivo je da će timska hemija porasti i u Dalasu ukoliko Dragić potpiše za njih.

On je zajedno sa Dončićem bio predvodnik svoje reprezentacije na Evrobasketu 2017. godine, kada je u finalu Slovenija pobedila Srbiju, kompletirala svoj niz od devet uzastopnih pobedila i osvojila zlatno odličje.

Na pitanje da li bi voleo da igra sa Lukom naredne sezone, Dragić je bez razmišljanja odgovorio „Definitvno“, čime je sebe još više približio trejdu u Dalas.

U prethodne dve sezone pokazalo se da je Dalas siguran učesnik plej-ofa, ali da im tamo dometi nisu veliki, upravo zbog kratke rotacije i nedostatka kvaliteta, uglavnom na spoljnim pozicijama. Ukoliko Slovenac stvarno potpiše, Dalasu će znatno porasti šanse da odu i korak dalje, a Dončić će biti bar malo rasterećen.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar