Foto: Dragana Stjepanovic/Starsport

Partizan je veoma ubedljivo savladao Veneciju u 2. kolu Evrokupa 95:73, a Vlado Šćepanović istakao je da je trijumf nad italijanskim klubom putokaz za crno-bele.

„Teška utakmica protiv odličnog protivnika, ali odigrali smo sa velikom energijom i zabeležili važnu pobedu.Velika pobeda. Ponosan sam na moje igrače. Vredno radimo svakog dana. U sportu, posebno košarci ništa ne može da se dogodi preko noći. Ovo je proces. Bili smo u teškoj situaciji oko virusa. Ali kada ste iskreni prema sebi i svom timu, svakog možete da pobedite. Ovaj tim ima veliki potencijal, ali ništa ne dolazi preko noći“, rekao je Šćepanović.

PROČITAJTE JOŠ

Partizan posle dva kola ima pobedu i poraz, a strateg Beograđana napravio je paralelu sa utakmicom protiv Huventuda.

„Meč sa Huventudom uopšte nije bio problematičan. Kada dođete do 15 poena prednosti i kasnije izgubite, a imali smo deset situacija da završimo meč, je nešto što se dešava u sportu i mi smo za to krivi. Nekad lopta uđe, nekad ne. Bila je to veoma dobra utakmica protiv vrhunske ekipe koja u svojim redovima ima dvojicu evroligaških igrača i koja posle četiri koja u Španiji ima učinak 3-1.“

Strateg Partizana osvrnuo se i na premijeru u ABA ligi na kojoj je njegov tim poražen od Čačana.

„Protiv Borca se dogodilo nešto što se dogodi jednom u godinu dana. Vratili smo se emotivno i mentalno ispražnjeni iz Badalone, a nije lako za jedan dan da sve bude u najboljem redu posle takvog poraza. Borac će tek da pokaže da je dobra ekipa. Nije alibi, ali to nismo bili mi. Ovo večeras je ekipa Partizana“, rekao je Šćepanović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar