Foto: Printscreen Youtube

Trener Partizana Sašo Filipovski kaže da nije bio zadovoljan igrom svog tima u odbrani tokom prvog poluvremena utakmice koju su crno-beli dobili protiv Venecije.

Srpski klub je trijumfom u odloženom sedmom kolu Evrokupa završio takmičenje u grupnoj fazi sa 79:59, iako je sredinom treće četvrtine zaostajao i 11 poena za rivalom.

PROČITAJTE JOŠ:

To je bila posledica velikog broja izgubljenih lopti iz prvih 20 minuta i loših odluka u napadu.

„Naravno da nisam mogao da budem zadovoljan agresivnošću u odbrani, posebno zato što to uporno radimo na treninzima, a onda izađemo i igramo kao balerine. Ne mogu da prihvatim to“, rekao je Filipovski posle meča.

Njegov tim je posle 11:18 i 16:15 iz prve dve deonice, demolirao Veneciju sa 28:12 i 24:14 u trećoj i četvrtoj, a trojke su „lile kao iz kabla“ u poređenju sa prvim poluvremenom.

„Igrali smo bolje u napadu, delili smo loptu i nismo imali 12 izgubljenih lopti kao u prvom poluvremenu. Zadovoljan sam kako smo odigrali drugih 20 minuta“, rekao je Filipovski.

Crno-beli su takmičenje u grupi A završili sa šest pobeda i četiri poraza i kao četvrtoplasirani su prošli u grupu F Top 16 faze gde ih čekaju Levaloa, Trento i Lokomotiva Kubanj iz Krasnodara.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar