Foto: Printscreen EON

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Real Madrid u meču 19. kola Evrolige, iako je delovalo kao da je suđenje u nekim akcijama bilo nagnuto ka madridskom velikanu.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentatori Sport kluba smatrali su da u finišu tesnog susreta Branko Lazić nije morao da dobije nesportsku ličnu grešku posle duela sa Rudijem Fernandezom, ali to nije jedina sporna situacija.

Krajem prvog poluvremena desila se još jedna, kada je upravo Rudi celim stopalom zgazio u aut, a dvojica sudija su bila u blizini i nijedan nije primetio veliki prestup igrača Reala.

Zvezda je tvrdom odbranom konstantno bila u prednosti od po nekoliko poena, a bilo je situacija kada su arbitri kompenzovali. Koriju Voldenu je takođe sviran faul u napadu kada je ostao zapanjen jer je mislio da je on bio fauliran.

Situacije u kojoj je Rudi zgazio celim stopalom u aut, podsetila je na onu gde je Kerem Tundžeri stupio van terena u meču Turske i Srbije, kada su Turci pobedili i plasirali se u finale Mundobasketa 2010. godine.

Da podsetimo, crveno-beli su slavili sa 79:77 na kraju, što je prva pobeda beogradskog kluba nad madridskim posle tri godine, kada je Zvezda slavila takođe u Madridu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar