Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Trener košarkaša Real Madrida Pablo Laso čestitao je Crvenoj zvezdi na pobedi u ponedeljak uveče, a dan kasnije poznato je i stanje Rudija Fernandeza posle sudara s Brankom Lazićem.

Fernandez se povredio u duelu sa Brankom pred kraj meča u kom je Zvezda pobedila 79:77 u Madridu, u odloženom susretu 19. kola.

PROČITAJTE JOŠ:

„Čestitam Crvenoj zvezdi na pobedi, imamo utisak da smo u globalu odigrali lošu utakmicu i nismo imali mnogo kontinuiteta. Laprovitola je danas odigrao dobro, mada nisam rob brojki, a znam da ovo nije njegova najbolja utakmica uprkos dabl-dablu. Što se tiče Rudija Fernandeza, udarac je bio veoma jak, teško je reći sa ove distance kakvo je stanje povrede, a sutra će biti testiranja“, rekao je Laso posle meča.

Rudiju su saigrači pomogli da izađe iz hale, Laziću je dosuđen nesportski faul, mada je situacija delovala kao borba za loptu, a dan kasnije se ispostavilo da je povreda ipak lakše prirode.

Fernandez je doživeo kontuziju u sakralnom delu leđa, za koji se Španac uhvatio posle duela sa kapitenom Zvezde. Odmah je povučen sa meča da bi otišao na rehabilitaciju.

Testiranje je pokazalo da nema povreda, mada je igrač Reala napustio teren u suzama. Zvezda je u Vicink centru pobedila prvi put posle tri godine, kada je crveno-bele do trijumfa vodio Dušan Alimpijević.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar