Dejan Radonjić; Foto: Dragana Stjepanovic / STARSPORT
Dejan Radonjić; Foto: Dragana Stjepanovic / STARSPORT

Košarkaši Crvene zvezde mts nakon velike pobede u Tel Avivu nastavljaju sa odigravanjem utakmica u vrlo zgusnutom ritmu, pa će u nedelju od 19 časove odmeriti snage sa ekipom Igokee.

Crveno-beli su u subotu trenirali u hali “Aleksandar Nikolić” i u popodnevnim časovima se autobusom uputili ka Republici Srpskoj na meč trećeg kola regionalne lige. Podsetimo, Crvena zvezda je u prve dve utakmice i pored činjenice da je bila osetno oslabljena zabeležila pobede nad ekipama Splita i Budućnosti.

PROČITAJTE JOŠ:

Trener crveno-belih Dejan Radonjić istakao je da nema vremena za osvrt, te podsetio na teške duele sa Igokeom prošle sezone.

„Ritam utakmica je žestok, nemamo vremena za bilo kakav osvrt ka Makabiju, već odmah moramo da se okrenemo Igokei. Prošle sezone smo izgubili oba meča u Laktašima i to vrlo ubedljivo, a imali smo i vrlo interesantne dvoboje u polufinalu ABA lige. Ekipa Bajića je krenula dobro, očekuju se dobre stvari od njih i ove sezone. Na nama je da iskontrolišemo kvalitet i dobre stvari ekipe Igoke, time ujedno i ovaj meč“, rekao je Radonjić.

Osim njega, oglasio se i Ognjen Dobrić koji kaže da je ključ u želji i energiji na terenu.

„Očekuje nas teška utakmica u Laktašima, uostalom u prošloj sezoni tamo smo doživeli dva poraza. Vremena za pripremu ove utakmice i odmor nemamo, iz Tel Aviva smo stigli u petak, ali uz pomoć stručnog štaba bićemo spremni za ovaj meč protiv ekipe koja je doživela promene između dve sezone, ali je dovela takođe vrlo kvalitetne igrače. Ušli smo od samog starta u naporan ritam, nismo ni kompletni, ali prethodne utakmice pokazale su da ako igramo prema dogovoru iz svlačionice, sa puno želje, energije i kao tim možemo da se nadamo dobrom rezultatu“, kaže Dobrić.

Nakon meča sa Igokeom, crveno-beli se vraćaju u Beograd, gde će u sredu odmeriti snage sa Žalgirisom, a samo dva dana kasnije igraće meč u Moskvi protiv CSKA.

BONUS VIDEO Tucak: Srbija ima pet top klubova, Hrvatska dva

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar