Foto: STARSPORT/Pedja Milosavljevic

Ostoja Mijailović, predsednik Partizana, obratio se javnosti povodom informacija vezanih za dolazak Željka Obradovića na klupu crno-belih.

Mijailović je preko svog Tviter naloga zamolio za strpljenje:

PROČITAJTE JOŠ...

„Molim javnost i navijače za strpljenje. Onog trenutka kada klub donese odluku i angažuje trenera, o tome ćeć bez odlaganja obavestiti javnost“, napisao je, između ostalog, Mijailović na ovoj društvenoj mreži.

Podsećamo, saga oko Obradovićevog dolaska među crno-bele traje već neko vreme, a čuveni Žoc je najavio da će konačnu odluku doneti pre kraja juna, pa bi zvanična potvrda njegovih daljih koraka trebalo da usledi u narednih nekoliko dana.

Da nije u pitanju puko nagađanje otkrio je i sam Obradović, koji je u intervjuu datom listu NIN rekao:

„Sa ljudima iz Partizana sam u stalnom kontaktu, i uvek sam pokušavao da nađem način da Partizanu pomognem; ali ne samo Partizanu, nego svim našim klubovima, verujte mi. U evropskoj košarci imam dobre prijatelje, i kad god je trebalo da se kaže lepa reč za bilo koji naš klub, ja sam to pokušao da uradim. Zašto? Zato što verujem da ovdašnju produkciju trenera i igrača Evropa mora da poštuje. Za evropsku košarku je strašno važno da U Evroligi budu i Partizan i Zvezda. To bi, uzgred, mnogo smanjilo tenzije. Beograd bi, kao grad u kome ljudi vole i razumeju košarku, svake sedmice imao punu Arenu, i to bi bila poruka za celu Evropu. A mislim da je suvišno da objašnavam moje emocije prema Partizanu i koliko mi Partizan znači“, rekao je Obradović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar