EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
FOTO: EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Ife Lundberg potpisao je novi ugovor sa CSKA Moskvom, pa će njegov san o nastupu u NBA ligi sačekati.

PROČITAJTE JOŠ:

Danski košarkaš je prošle sezone stigao iz Zelene gore u ekipu CSKA, a sada je potpisao novi ugovor koji će biti važeći do leta 2022. godine.

Za Lundberga su se interesovali Finiks Sansi, ali se on sa ljudima iz kluba u Moskvi dogovorio da ostane bar još jednu sezonu, kao i da je prerano da krene put Amerike.

„To je istina, po mom mišljenju, posle jedne odlične sezone isuviše je rano da napravite tako veliki korak. Ife to razume, igranje u NBA ligi je njegov san, a ta zelja je pojačana šansom da postane prvi Danac u najjačoj ligi na svetu“, izjavio je predsednik CSKA Andrej Vatutin.

Što se tiče ostalih transfera u Evroligi, Jusufa Fol je pojačao francuski Asvel. Fol je nastupao za ekipu Baskonije u koju je stiglo pojačanje u vidu Lendrija Noka, pa za visokog senegalskog centra više nema mesta tamo.

U Asvel su stigli još i Kris Džouns, Kostas Adetokumpo, Dilan Osetkovski, Eli Okobo, Rajmar Morgan, ali i mladi Viktor Vembenjama.

Panatinaikos je dogovorio još dve godine saradnje sa Hauardom Sent-Rosom, koji je prošle godine u grčkom timu beležio 7,2 poena, 3,7 asistencija i 2,4 skoka u 32 evroligaška nastupa.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar