Foto: Tanjug/AP Photo/John Minchillo

Pogledajte njihov razgovor nakon drafta

Majami Hit izabrao je na NBA draftu Nikolu Jovića sa 27. pozicije, a prvi čovek kluba Pet Rajli imao je zanimljiv razgovor sa srpskim košarkašem.

PROČITAJTE JOŠ:

Jović je bio izuzetno zadovoljan izborom na draftu, a sa Majamijem će imati priliku da se bori za titulu.

„Sada sam ostvario svoje snove, baš sam imao sreće da me je Majami draftovao, da su razmišljali o meni i izabrali. Ovaj tim je savršena sredina za mene, tim je kandidat za titulu, ja sam takmičarski nastrojen i zato mislim da ćemo biti savršeni spoj“, istakao je Jović.

Oduševljenje nije krio ni Pet Rajli, koji je u telefonskom razgovoru poželeo dobrodošlicu srpskom košarkašu.

„Uzbuđeni smo što te imamo. Samo hoću da ti poželim dobrodošlicu i idi prošetaj, izbaci sav stres iz sebe. Svideće ti se ovde sasvim sigurno, mi naporno radimo, a ti ćeš imati mnogo uspona i mnogo stvari zbog kojih ćeš biti ponosan na sebe. Ti si taj pravi, Nikola, čuvaj se“, poručio mu je Rajli.

Majami je prošlu sezonu završio kao najbolji tim regularnog dela lige, ali je u finalu Istočne konferencije poražen od Boston Seltiksa.

Rajli je objasnio zašto se Majami odlučio upravo za Jovića.

„Dugo igra kao senior, veoma je konkurentan. Svi naši skauti su bili u Evropi i videli su kako se razvija. Verovatno će biti igrač u razvoju ili mlađi igrač, on ima izražene brojne veštine. Ima šut, upravo je napunio 19 godina. Verovali smo našem bordu koji ga je izabrao“.

BONUS VIDEO Ivica Zubac o Jokiću, idealnoj balkanskoj NBA petorci i igranju za Hrvatsku

Pratite nas i na društvenim mrežama: FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar