foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Možda uskoro vidimo dopunu sastava

Košarkaši Partizana uhvatili su pobednički ritam u Evroligi, vezali su sedam pobeda u svim takmičenjima i sada su u plej-of zoni.

Međutim, Aleksa Avramović je nedavno doživeo tešku povredu noge, van terena su trenutno i Frenk Kaminski i Uroš Trifunović, pa je moguće da uskoro vidimo i neko novo ime u crno-belom dresu.

PROČITAJTE JOŠ:

Predsednik kluba Ostoja Mijailović bio je gost na TV „Prva“, gde je pričao o aktuelnom trenutku kluba, Evroligi, ambicijama, poslovanju, finansijama, sporu sa Arenom, a za kraj pomenuo je i potencijalno pojačanje.

Nije tajna da je Partizan i u bliskoj prošlosti tražio nekog plejmejkera ili beka na tržištu, a Mijailović je i ovoga puta „zagolicao maštu“ navijača.

„Radimo na tome, tajna je, ne mogu da kažem ništa više“, rekao je Mijailović.

Crno-beli su donedavno bili zainteresovani za Jogija Ferela, ali je taj traansfer propao, pa je on završio u Budućnosti.

Između ostalog, Mijailović se osvrnuo i na trijumf Partizana u Litvaniji protiv Žalgirisa u okviru 14. kola Evrolige.

„Velika pobeda u Kaunasu, protiv nezgodne ekipe na nezgodnom gosotvanju, na mestu gde su gubile neke najbolje evropske ekipe po pet-šest puta. Velike čestitke igračima i stručnom štabu na čelu sa Željkom. Ali uputio bih ovde posebne čestitke našem medicinskom timu. Od starta sezone smo imali sedam povređenih igrača i naši ljudi iz medicinske službe su radili na njihovom oporavku. Nie isto kada imate 18 igrača i povredi vam se njih sedam i kada imate 14 i povredi vam se toliko igrača. Veliki posao našeg lekarskog tima. Budimo relani, ako ekipa ispuni zacrtane cljeve koje smo postavili, a to je da se dođe do završnice najvažnijih takmičenja, možda dođemo do 100 utakmica u sezoni, a to je zaista veliki napor, i fizički za igrače, i organizacioni za klub, za nas koji nalazimo finansije. Veliki je tempo, nije lako igrati na svaka tri dana, putovati od jedne lokacije do druge, od Valensije za Madrid, pa u Zadar. Skoro 200.000 evra smo platili naš čarter da bi igrači mogli lakše sve to da prebrode“.

Takođe, Mijailović je istakao da budžet Partizana nikada nije bio veći.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar