photo: Srdjan Stevanovic/ STARSPORT

Košarkaški klub Partizan objavio je sve informacije vezane za sezonske ulaznice za sezonu 2024/25, za koj su odavno počele pripreme.

Iako je obnova i prodaja sezonskih ulaznica počela još 23. avgusta od 12 časova, klub iz Humske se sad oglasio na društvenim mrežama sa novim informacijama i objavio cene koje se tiču mesta pored terena i lože.

Posebno je za oko zapala cena sezonske ulaznice za mesto pored klupe domaćeg tima, koja iznosi milion dinara.

Cene se razlikuju ukoliko ste već bili korisnik sezonske za prošlu sezonu i ukoliko sada želite da nabavite potpuno novu. Takođe, treba znati da izrada sezonske ulaznice u fizičkom obliku košta 3.000 dinara.

PROČITAJTE JOŠ:

Sve cene ulaznica pogledajte u objavi ispod. Podsetimo, prva faza prodaje trajaće do 2. septembra do 23.59, što znači da „stari sezonci“ do tada mogu da obnove karte i njihova mesta su „zaključana“.

Faza 2 prodaje sezonskih ulaznica počinje 6.9. u 10 časova i trajaće do 10.9. u 23.59.

U drugoj fazi prodaje, stari sezonci će imati mogućnost da dokupe dodatna mesta. Takođe, mogućnost kupovine sezonskih ulaznica u ovoj fazi steći će registrovani članovi koji su kroz proces registracije verifikovani u periodu od maja 2024. zaključno sa 20. avgustom 2024. Važna napomena za fazu 2 je da će od 6.9. u 10.00 sva neobnovljena mesta iz sezone 2023-24 biti vraćena u prodaju.

Faza 3 prodaje počinje 13.9. u 10 sati ujutru i trajaće do ispunjenja maksimalnih raspoloživih godišnjih mesta za sezonu 2024/25. Ova faza će po potrebi biti zaustavljana radi prodaje dnevnih ulaznica tokom prvih utakmica na domaćem terenu.

Partizan u novu sezonu ulazi sa potpuno promenjenim timom, Željko Obradović za sada ima na raspolaganju 16 igrača, a očekivanja su najviša moguća. Crno-beli će prvi zvaničan meč u sezoni igrati 23. septembra na svom terenu protiv Borca u prvom kolu ABA lige, dok će prvi meč u Evroligi odigrati 3. oktobra u Vitoriji protiv Baskonije.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar