Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Ognjen Jaramaz, košarkaš Partizana, još se oporavlja od povrede koju je zadobio u 3. kolu ABA lige, a nada se da će za najviše tri nedelje biti spreman da pomogne saigračima.

Jaramaz je već pet nedelja sedmica van stroja zbog preloma prsta na šuterskoj ruci koji mu se dogodio na utakmici protiv FMP.

PROČITAJTE JOŠ

„Pre četiri dana sam skinuo longetu. Osećam se dobro, kost zarasta kako bi i trebalo. Nadam se da ću kroz dve ili tri nedelje biti potpuno spreman da igram utakmice“, rekao je Jaramaz za klupsku televiziju.

Bek crno-belih istakao je da sa nestrpljenjem čeka da se vrati na parket i da mu je teško što nije u prilici da pomogne saigračima.

„Uželeo sam se igre, baš je prošlo mnogo. Sa nestrpljenjem očekujem prvu utakmicu. Trudio sam se da održam svoje telo i formu koliko god je to mogće“.

U međuvremenu, kormilo crno-belih preuzeo je Sašo Filipovski, slovenački strateg sa kojim Partizan ne zna za poraz posle četiri susreta.

„Velika je stvar je što smo vezali četiri pobede. Veoma je važan bio trijumf protiv Uniksa. Napredak u našoj igri je evidentan, ali potrebno je mnogo vremena da dođemo na željeni nivo“, zaključio je Jaramaz.

Partizan već u ponedeljak očekuje duel sa Crvenom zvezdom u ABA ligi, a potom i susreti sa Mornarom i Bahčešehirom.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar