Džoni O Brajant potpisao za Crvenu zvezdu
Foto: KK Crvena zvezda

Džoni O'Brajant i zvanično je potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom, za koju će nakon uspešno obavljenih lekarskih pregleda i testova nastupati u tekućoj sezoni.

Već se stavio na raspolaganje Saši Obradoviću i trenira sa timom, a u narednom periodu pokušaće da se što pre pripremi za brojne izazove koji očekuju ekipu.

O’Brajant je istakao zašto veruje da će mu period privikavanja proći brzo.

PROČITAJTE JOŠ

„Sve što želim je da donosim pobede. Prilično sam vešt, posebno za visokog igrača, mogu da šutiram i za tri poena, mogu da igram ‘unutra’. Donosim raznolikost, timu nedostaje takva vrsta krilnog centra. Dolazim da pomognem da nastavimo da pobeđujemo, da radim i igram naporno“, rekao je Džoni O’Brajant, prenosi klupski sajt.

Od ranije poznaje veći broj igrača srpskog evroligaša, a u Lokomotivi je radio i sa trenerom Bogdanom Karaičićem koji je sada deo Zvezdinog stručnog štaba.

„Znam dosta igrača u ovom timu, znam i nekoliko trenera. Očekujem da ću se odlično uklopiti. Ovo je odlična, sjajna grupa ljudi, glavni trener je zahtevan, ali vrlo posvećen, stalo mu je do svojih igrača, i mislim da će to preneti i na nas. Zaista sam uzbuđen, jedva čekam da krenem“.

Kao igrač Makabija nije mogao da oseti atmosferu Evrolige u Beogradu, ali o navijačima Crvene zvezde zna mnogo i očekuje veliku podršku čim se za to steknu uslovi zbog pandemije.

„Ne mogu da dočekam da zaigram pred navijačima. Znam da su zaista neverovatni i da će biti sjajno. Ljudi, jedva čekam da vas vidim na tribinama – napred Crvena zvezda“, poručio rekao je O’Brajant.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar