Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Košarkaši Crvene zvezde večeras od 19 sati dočekuju u hali "Aleksandar Nikolić" litvanski Žalgiris u trećem kolu Evrolige.

PROČITAJTE JOŠ

Izabranici Saše Obradovića duplo kolo u najjačem evropskom klupskom takmičenju počinju u Beogradu, a u četvrtak čeka meč na gostovanju protiv francuskog Asvela.

Zvezda u dosadašnjem delu ima pobedu i poraz, dok je Žalgiris vezao dva trijumfa na startu takmičenja.

Trener Saša Obradović istakao je da zna odakle njegovom timu preti glavna opasnost.

„Dolazi nam vrlo jaka, organizovana i dobro trenirana ekipa, koja ima glavu i rep. Znamo odakle nam preti glavna opasnost, ona dolazi kroz plejmejkere, tu su i dalje Vokap, Lejavičijus, Grigonis kao najbolji šuter. U Lovernju imaju dobar balans te spoljne i unutrašnje igre. S obzirom na naš dobar niz na početku, imamo razloga da se nadamo da ćemo odigrati još jednu dobru utakmicu i da dođemo do pobede“ rekao je Obradović.

Marko Jagodić Kuridža, krilni centar, rekao je da u Beograd dolazi dobra ekipa sa velikim samopouzdanjem.

„Mi smo, s druge strane, dobro odigrali nekoliko poslednjih utakmica. Raspored jeste težak, ali kako je nama tako je i ostalima, nemamo šta da se žalimo. Spremamo se za Žalgiris, nemamo mnogo vremena, ali najvažnije je da mi izađemo i budemo pravi, sa dobrom energijom i pametnim odlukama možemo da dođemo do pobede. Imaju dosta dobrih igrača koji imaju evroligaškog iskustva, ne samo Vokap i Lovernj. Dobar tim zaista, a na nama je da uradimo šta je do nas kako bi došli do bodova“, rekao je Kuridža.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar