Foto: Starsport

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović ne može da razume kako je moguće da su igrači Mege bili borbeniji u okršaju sa crno-belima.

Mega je pobedila sa 93:90 u odloženom meču 13. kola ABA lige, a Partizan je tokom većeg dela meča bio u egalu sa protivnikom.

PROČITAJTE JOŠ:

Crno-beli su na kraju uspeli za dva minuta da nadoknade zaostatak od devet poena, imali su šansu za potpuni preokret i na kraju su pobeđeni trojkom u poslednjim sekundama.

Trojku je ubacio Denis Skuči Smit, ali je činjenica da Partizan nije ponovio partiju koju je pre dva dana odigrao protiv Hamburga.

„Naravno, prvo što želim je da čestitam Megi na odličnoj utakmici, apsolutno zasluženo su pobedili, vodili sve vreme. Mi smo imali neku šansu na kraju, ali valjda je i normalno da se ovako završi. Najavio sam ovu utakmicu na način da će mladi igrači Mege igrati sa velikim motivom, da će probati da se nadigravaju, i tako je bilo“, rekao je Obradović posle meča.

Istina, Megi je falilo pet igrača, ali su oni koji su bili na parketu pokazali maksimum i bili su izvrsno raspoloženi u šutu za tri poena (14/28).

„Mi nismo imali energiju koju smo imali pre dva dana, i za neke igrače je to i logično s obzirom na to koliko su dali na toj utakmici, ali za neke bogami nije“, dodao je Žoc.

„Kad već poredimo mladost koja je prisutna u ekpi Mege, onda treba da se osvrnemo i na mladost koju mi imamo u eipi. I to je ono gde ja vidim problem, gde oni ne mogu sebe da izmotivišu i da odigraju utakmicu na najbolji mogući način. A sigurno nismo igrali. To je jedino čime sam nezadovoljan, sve ostalo mogu da razumem. Ali da protivnički tim ima veću želju od nekih mojim igrača to je nedopustivo, ali na tome ćemo da radimo“, istakao je Obradović.

BONUS VIDEO: Kakav je Željko Obradović u kancelariji i zašto mu nema ravnog u odnosu s igračima

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram