Foto: KK Partizan/Dragana Stjepanović

Partizan u 9. kolu ABA lige dočekuje košarkaše Budućnosti, u subotu (21.00) u beogradskoj Areni.

Ulaznice za derbi kola u slobodnoj prodaji se mogu nabaviti putem servisa Ticketline. Poslednji put kada su crno-beli pred publikom dočekali Budućnost, zabeležen je rekord regionalne lige po poseti na jednom meču.

PROČITAJTE JOŠ

„Za nas izuzetno važna utakmica. Igramo protiv tima koji igra izvanredno, poslednju utakmicu, pre par dana, odigrali su fenomenalno protiv Cedevita Olimpije. Imaju kvalitet na svim pozicijama, znaju da igraju bez obzira što su im falili neki igrači. To pokazuje snagu tima koju imaju i način na koji igraju, a za to je sigurno zaslužan moj kolega, naš bivši trener, Aleksandar Džikić“, kaže Željko Obradović, prenosi klupski sajt.

Trener Partizana imao je i posebnu poruku za navijače.

„Iskoristio bih priliku da pozovem navijače da dođu i podrže ekipu. Da u jednoj pravoj fer i sportskoj atmosferi dočekamo naše prijatelje iz Podgorice i da to bude jedna košarkaška utakmica u kojoj će svi uživati“, istakao je Obradović uz nadu da će svi igrači biti spremni za meč.

Mladi bek crno-belih, Gregor Glas, posebno je istakao dvojicu igrača Podgoričana.

„Sigurno će biti teška utakmica za nas. Budućnost je iskusna ekipa, tu su Micov i Kobs, a predvodi ih trener Džikić. Mi ćemo raditi na našoj igri, spremiti se dobro za utakmicu sa željom da odigramo što bolje. Bez grešaka i bez loše komunikacije u odbrani“, istakao je Glas.

BONUS VIDEO Željko Obradović o promeni kapitena i ponašanju košarkaša Partizana

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar