Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Saša Obradović, trener košarkaša Crvene zvezde, pričao je o predstojećem večitom derbiju koji će u ponedeljak od 21 čas njegova ekipa odigrati protiv Partizana.

Interesantno, predstojeći okršaj ljutih beogradskih rivala biće 43. u regionalnom takmičenju, a učinak je izjednačen 21-21.

PROČITAJTE JOŠ

„Za mnoge je ova utakmica sud da si dobar ili nisi. Za mene, presudan je samo krajnji rezultat u sezoni. Mi želimo pobedu iz više razloga, ali na prvo mestu zbog prednosti domaćeg terena u plej-ofu“, rekao je Obradović.

Iskusni stručnjak ne dozvoljava da ga tabela zavara, s obzirom na to da Crvena zvezda ima stoprocentan učinak 7-0, dok Partizan ima skor od četiri pobede i tri poraza.

„Partizan ima dobar spoj atletskih igrača i isustva, tim koji je drugu godinu zajedno i sigurno da među njima nema tajni, poznaju se odlično. Igraju dobro u poslednje vreme, dobili su vezane utakmice u ABA ligi i Evrokupu. S druge strane, mi posle dve teške nedelje putovanja, nespavanja i teških utakmica, želimo to da ostavimo po strani i da odigramo najbolju moguću utakmicu, da dođemo do bodova“, poručio je Saša Obradović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar