(Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)
(Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

Ostoja Mijailović, predsednik košarkaškog kluba Partizan oprostio se od Novice Veličkovića, kapitena ekipe koji se u četvrtak penzionisao.

Posle „zaokruženih“ deset godina među seniorima Partizana u dva mandata, Veličković je ove nedelje odlučio da objavi svoje povlačenje, pošto je u klubu bio od 2004. do 2009, a onda i od 2016. do 2021. godine.

PROČITAJTE JOŠ:

„Novice, bio si i bićeš uvek simbol Partizana. Čestitam ti na svemu, a pre svega na tvom karakteru koji te je i doveo do visina na koje dolaze samo oni odabrani“, napisao je Mijailović.

Veličković se oprostio kao kapiten Partizana, koji je uvek bio poseban motivator svoje ekipe, bilo u dobrim ili lošim situacijama.

„Rešio sam. Dosta je bilo. Vreme je da stavim tačku na celu karijeru i da se okrenem životu van terena. Moralo je i to jednom da se dogodi“, konstatovao je Veličković za Mocart.

Podsetio je i da je njegovo vraćanje u Partizan bilo planirano „na tri meseca“, a ostao je daleko duže i svaki put nastavljao da se bori protiv povreda i, kako kaže, nečega što na kraju ne možeš da pobediš.

BONUS VIDEO: Đurović o neuspehu reprezentacije Srbije

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar