Meli
Foto: EPA-EFE/TANNEN MAURY

Italijanski košarkaš Nikolo Meli u okolnostima prekinute sezone je sa simpatizerima podelio crticu iz života jednog NBA igrača.

Nekadašnji igrač Bamberga i Fenerbahčea je letos postao član Nju Orleans Pelikansa.

PROČITAJTE JOŠ

„Nikada nisam pomislio da će nam nedostajati hoteli. To je negde simbol normalnog života u NBA ligi. Igrač provede više vremena u hotelu nego kod kuće. Sada smo kod kuće, ne treniramo, sale su zatvorene“, istakao je Meli.

Kako je naveo, u SAD su uvedene mere za koje je trebalo neko vreme da budu sprovedene u Italiji.

„Nismo igrali dve nedelje, izgleda kao da je prošao ceo život. Nedostaju mi hoteli… Živeti u hotelima znači provoditi mnogo vremena u ultraluksuznim objektima, sa najmanje pet zvezdica. Svaki igrač ima ogromnu spavaću sobu sa ogromnim krevetom. Spavanje nam je plaćeno, a sve iz mini-bara ide na naš račun. Moj klub dvaput godišnje daje pravo igraču da povede dve osobe sa sobom, uglavnom članove porodice“, napisao je Meli.

Kako je naveo, najviše mu se svideo hotel u Čikagu.

„Ako imate pravu sobu, imaćete pogled pravo na jezero. Lepo je i u Filadelfiji, veoma karakteristično u Solt Lejk sitiju. Funkcionalno je u Minesoti, pokretnim stepenicama se stiže u halu. Iznenađujuće je u Dalasu. Jedan od konobara me je čudno gledao i onda rekao da je Turčin i navijač Fenerbahčea, a drugi se gotovo izvinjavao rekavši da je Španac i da navija za Real Madrid“.

Italijanski košarkaš navodi i da ima poseban test za hotele.

„Promovišem samo one koji imaju aparat za espreso kafu u sobi“, zaključio je.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram