Ovako svi treba da igraju za reprezentaciju.

Košarkaši Srbije napravili su sjajnu uvertiru pred odlazak u Kinu i pred domačim navijačima u Beogradskoj areni savladali Portriko rezultatom 110:75 u pripremnom meču za Svetsko prvenstvo.

PROČITAJTE JOŠ

Srbiji je to bila četvrta pobeda na pripremama uz jedan poraz, a do početka Mundobasketa 25. decembra je očekuju dueli sa Kinom i Brazilom pre nego što se ekipa preseli u Manilu.

Jedan od najboljih igrača u dosadašnjem toku priprema koje su obeležile povrede i otkazi bio je talentovani košarkaš Majamija Nikola Joviž.

On je posle meča istakao da je zadovoljan kako se sve odvija.

„Pa mislim, pokazali smo da igramo sve bolje i bolje. Izgledamo dobro, pogotovo posle gubitka od Italije. Nadam se da će biti sve bolje i bolje“.

Objasnio je i koliko mu je stalo da igra za reprezentaciju za koju igra sa velikom energijom.

„Ja sam počeo da gledam košarku uz našu reprezentaciju. Igram sa velikom emocijom, želim da pokažem da igram tako. Možda nije najbolja odluka da tako proslavim, nisam hteo da odgurnem protivnika. Tako je ispalo“.

Veruje da emocija neće faliti ni na prvenstvu.

„Nadam se da hoće. Ovi iskusniji momci možda malo manje to pokazuju. Ja sam malo mlađi, pa i dalje to izlazi iz mene.

Priznaje da je ostvario dečački san.

„Zahvalio bih se svima. Ovo je moj dečački san, da igram za reprezentaciju u Areni. Drago mi je što sam video ovoliko navijača koji su došli. Nadam se da će nastaviti da nas prate. Pokušaćemo da budemo najbolji“.

Kaže da je dobra stvar što ponekad sam prenosi loptu preko terena i preuzima odgovornost.

„Pokušavam da sve to odradim. Mislim da to pomaže. Slaže se da je to dobra ideja i selektor Pešić. Imamo iskusnog plejmejkera Jovića, tu je i Gudurić, oni znaju da mi kažu kada da stanem“.

BONUS VIDEO Bogdanović oduševljen podrškom posle meča sa Portorikom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar