Nikola Jokić
Nikola Jokić; Foto: Twitter Screenshot Harrison Wind

Kada su navijači videli kako izgleda ruka Nikole Jokića gotovo da je zavladala panika, što je sa jedne strane i razumljivo.

Ne samo da bi bio veliki peh da Denver mora da igra bez Nikole Jokića, već su se mnogima vratila sećanja na to kako je igrati bez jedne od zvezdi tima.

PROČITAJTE JOŠ

Nisu se još pošteno ni navikli da Džamal Marej bude startni plejmejker nakon što je zbog povrede godinu i po dana nije igrao košarku i nakon što je Majkl Porter Junior bio godinu dana bez košarke, a trebalo je da se pomire da neće moći da računaju na dvostrukog MVP.

Taj nezgrapno uvijeni zglob, sa preteranom količinom zavoja naveo je mnoge da strahuju. Još gore u čitavoj priči je što je to onaj isti zglob sa kojim je Jokić prošle sezone imao problema.

Mere opreza bile su i što je srpski centar odigrao tek 15 minuta u dresu Denvera jer nema potrebe da se u predsezoni protiv Oklahome (112:101) žrtvuje bilo šta…

Jedan promašaj iz igre i dva poena sa linije za slobodna bacanja navelo je mnoge da se zapitaju šta se dešava, kada su videli zavoj mislili su da su „sabrali dva i dva“…

„Nikola Jokić je izašao iz svlačionice sa zavojem na desnom zglobu. Rečeno mi je da je dobro. Ipak, mogu skoro da garantujem da su starteri završili večeras“, pojavila se informacija na poluvremenu.

Ipak, svi su odahnuli tek kada je Harison Vajnd, novinar iz Denvera, preneo citati Majkla Melouna, trenera Nagetsa.

„Nula razloga za brigu zbog Jokićevog zgloba“, poručio je jasno Meloun što je konačno umirilo navijače.

Ovo je ujedno bio prvi pripremni meč Denvera, a slede dueli protiv Čikago Bulsa (8. oktobar), Finiks Sansa (11. oktobar), LA Klipersa (13. oktobar), dok je generalna proba protiv Golden Stejt Voriorsa zakazana za 15. oktobar.

Denver novu sezonu otvara duelom sa Juta Džezom 20. oktobra.

Jokić je dve godine uzastopno bio MVP najbolje lige na svetu, a do sada je odigrao 527 utakmica i u proseku beležio 19,7 poena, 10,4 skoka i 6,2 asistencije.

BONUS VIDEO Jokić: Želim da budem Tim Dankan Denver Nagetsa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar