Foto Twitter.com

Nema prepreka za Jokića

Košarkaši Denvera nadigrali su Oklahomu sa 113:107 uz vrhunsku partiju Nikole Jokića, branioca MVP titule, koji je doživeo i povredu.

PROČITAJTE JOŠ

Jokić je imao 35 poena, 12 skokova i osam asistencija za 35 minuta na parketu, šutirao je 13/15 uz po dve blokade i ukradene lopte.

Gordon je bio podrška sa 20 poena, dok je Maledon predvodio Tandere sa 20 poena. Naš Aleksej Pokuševski odlično je iskoristio svojih 35 minuta za 17 poena, pet skokova i pet asistencija.

Šutirao je 5/8 iz igre, 2/4 za tri uz dve ukradene lopte. Dobro su se Tanderi držali protiv Denvera, u završnici su čak preokrenuli na 105:103, ali je usledila serija 10:3 za konačan rezultat.

U završnici je viđen i pomalo bizaran momenat kada je Jokić pao preko Mana, pobesneo je zbog faula koji je dosuđen, čak nije ni gledao kako ustaje, pa je zgazio rivala, zbog čega mu se nakon meča izvinio.

Tome je prethodila i povreda, Jokiću je krvarila arkada, a čak je kreirao šuteve i vodio igru dok je krv lila.

Nervoza je ipak učinila svoje zbog povrede, pa je Man platio ceh toga.

Lekarska ekipa je rešila problem, posle meča je Jokić bio na konferenciji i sve je bilo u redu.

„Mislim da je u redu. Dobio je nekoliko udaraca u glavu večeras i posekao se. Kad vidite njegovu stariju braću, mislim da je i ranije krvario dosta i sigurno se navikao da igra u takvim uslovima. Jako je teško zaustaviti ga“, rekao je Majk Meloun.

BONUS VIDEO Glas Amerike/N1 – Nikola Jokić intervju

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar