Foto:USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Nikola Jokić uživa na svojoj konjičkoj turneji i druži se sa fanovima.

Najbolji košarkap sveta Nikola Jokić uživa u ssvom odmoru sa svojom velikom ljubavlju konjima.

#related-news_0

Dvostruki uzastopni MVP NBA lige sa svojom ergelom putuje po Evropi i učestvuje na različitim konjičkim manifestacijama.

U Švedskoj je učestvovao na jednom kasačkom derbiju gde je bio vozač u sulkama na jednom od svojih konja, a sada se nalazi u Italiji u Bolonji.

Jokić je iskoristio priliku da poseti tamošnji hipodrom čime je odmah privukao veliku pažnju publike, a jedan od navijača objavio je na društvenim mrežama sliku i zanimljiv razgovor sa dvostrukim uzastopnim MVP-jem.

„Zdravo ljudi, moje ime je Lorenco i zajedno sa svoja dva prijatelja sam sreo Nikolu Jokića na hipodromu u Bolonji. Potpisao nam je dres i kada smo ga pitali da li želi da osvoji još jedno MVP priznanje rekao nam je da je sledeće godine zainteresovan samo za osvajanje NBA titule“.

Jasno je i iz ovoga da se Srbin više neće zadovoljavati individualnim priznanjima i da mu je jedini cilj da se sa Denverom bori za titulu

Nagetsi su ove sezone ispali u prvoj rundi plej-ofa Zapadne konferencije od Golden Stejta koji je protekle noći na svom terenu izgubio u prvoj utakmici finala od ekipe Bostona.

BONUS VIDEO Nikola Jokić MVP – doček u Somboru

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar