Foto: Tanjug/AP Photo/Jack Dempsey)

Nikola Jokić i Luka Doncić su odlično raspoloženi pred Ol-star utakmicu, koja je na programu u noći između nedelje i ponedeljka od dva sata posle ponoći po srpskom vremenu.

Srbin i Slovenac najpre su sve nasmejali na konferenciji, kada su se gađali lopticama.

PROČITAJTE JOŠ:

Nastavilo se na terenu, kada je Dončić izbio loptu Jokiću tokom zagrevanja, a vidno je da su obojica odlično raspoloženi što dokazuju i izjave.

„Poznajem Luku, on priča mojim jezikom, znam Janisa, i on je Evropljanin. Manje-više poznajem sve momke. Uvek je lepo kada imate nekog ko priča istim jezikom i možete da se šalite sa njim. Niste sami, poznajete nekoga. Srećan sam što je Luka ovde“, rekao je Jokić.

Srpski centar i aktuelni MVP NBA lige našalio se i na račun njihovih fizičkih predispozicija.

„Videćemo nas na terenu. Van njega nam odlično ide, ali ne znam kako ćemo na terenu, on nije atleta, ja nisam atleta. Ne znam kako ćemo se uklopiti“, dodao je Jokić.

Jokić je pričao i o ostalim evropskim igračima, sa kojima se susreo na Ol-star vikendu.

„Evropski igrači smatraju da svi mi dolazimo iz iste zemlje dok smo u Americi, tako se osećamo. Jednostavno se okupimo i pričamo. Prošli smo kroz iste stvari, isti put igranja u Evropi i dolaska u Ameriku. Imamo mnogo zajedničkog iskustva u prošlosti i to stvara neku vrstu povezanosti“, zaključio je Jokić.

BONUS VIDEO Jokićev trener iz Sombora o košarkaškoj akademiji

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar