Foto: Djordje Kostic/ STARSPORT

Tejlor Ročesti oprostio se od Crvene zvezde porukom na Instagramu, na prilično zanimljiv način.

Ročestiju je u utorak istekao dvomesečni ugovor koji je potpisao sa Zvezdom početkom oktobra.

Do produžetka saradnje nije došlo, pa je jasno da će crveno-beli krenuti u potragu za novim plejmejkerom.

“Klub se ovom prilikom zahvaljuje Ročestiju na učinku i ponašanju u prethodnom periodu, i želi mu sreću u nastavku karijere”, poručili su sa Malog Kalemegdana.

Oglasio se i Ročesti, koji je nedavno objavio svoju prvu knjigu „Nova vizija 20/20“, a oproštaj je u duhu tog izdanja.

„Zahvalan sam za svako iskustvo u životu, čak i za ona koja vode u nepoznato. Ne možemo da kontrolišemo spoljne stvari koje se dešavaju, ali možemo unutrašnje i način na koji odgovaramo. Umesto da dopuštamo nepoznatom da izaziva stres i anksioznost, biram da prihvatim to raširenih ruku i budem optimističan zbog onog što dolazi. Dok je moja nova destinacija nepoznata, zahvalan sam na momentima koji su me vodili do ovog gde sam sada, optimističan sam zbog onog što dolazi. Živim u konstantnom osećaju zahvalnosti“, napisao je Ročesti.

Inače, knjigu je najavio sledećim rečima.

“U ovoj knjizi sam podelio mnoga iskustva koja su oblikovala moj optimizam. Tokom ovog putovanja nazvanog život naučio sam da se ponekad stvari ne odvijaju po planu, ali imamo sposobnost da prigrlimo promene i negativno pretvorimo u pozitivno. Zapamtite, život se ne dešava, on se dešava za nas – poručio je uz video snimak.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar