Foto: Starsport

Nemanja Bjelica, krilni centar reprezentacije Srbije ostao je u šoku posle teškog poraza od Italije u finalu kvalifikacija za odlazak u Tokio.

Srbija je ostala bez plasmana na Olimpijske igre posle izgubljenog meča od Italije 102:95 u beogradskom „Pioniru“.

PROČITAJTE JOŠ:

Italijani su prednost napravili u prvom poluvremenu kada su nanizali pet trojki na užasnu odbranu srpske ekipe i otišli na preko 20 razlike.

„Katastrofa, od nas se očekuje da pobedimo. Znamo da smo hteli da usrećimo naš narod, ja mogu da se izvinem ovom prilikom i da preuzmem odgovornost, ne bežim od toga. Mislim da to nije poenta. Sa ovakvom igrom i pristupom ni ne zaslužujemo da odemo. Izgubili smo od bolje ekipe večeras“, rekao je Bjelica posle meča za RTS.

Na pitanje zašto je odbrana Srbije bila loša, pa je ona primila više od 100 poena, Bjelica nije imao odgovor.

„Jednostavno, ne znam šta bih rekao. Odigrali smo užasnu košarku, sad da ne ulazimo u detalje kako oni igraju sa dve četvorke. Težak poraz i treba da se vidi kako ćemo dalje. Ne bežimo od odgovornosti. Ja isto treba da se zapitam da li treba da igram više, da li ima smisla. Uvek odazivati se, nije problem biti deo neuspeha, ali očigledno ne mogu da pomognem ekipi, ali to nisam uradio večeras. Još jednom bih da se izvinim navijačima i našem narodu. Malo je reći da nismo želeli da prođemo, težak poraz, to je sve što bih mogao da kažem“, dodao je Bjelica.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar