Foto: Pedja Milosavljevic / Starsport

Nebojša Čović, predsednik KK Crvena zvezda, poručio je da će taj klub probati da napadne vrh Evrolige.

On je gostovao u jutarnjem programu TV Prva, gde je govorio i o aktuelnim okolnostima u ABA ligi.

PROČITAJTE JOŠ

Čović je rekao naglasio sa su crveno-beli obnovili tužbu protiv ABA lige, jer je isteklo vreme za vansudsko poravnjanje koje je dogovoreno u maju.

„Oni su pojeli vreme vansudske nagodbe, pa smo mi obnovili tužbu. Domagoj Čavlović me je pitao da li možemo da održimo Skupštinu 25. septembra, rekao sam da nema problema. Veče pre toga usledila je trostruka ucena Partizana. Tražili su CAS, sad može da igra FMP, ali žele na arbitražu. Zoran Tošković je tu nebitan. Sa ljudima u Zvezdi sam napravio uspehe, a to se ne prašta“, naveo je Čović.

On je govorio i o slučaju Toškovića, koji je bio predmet spora između Partizana i Zvezde.

„Pre dve godine je u predsednštvo ABA lige ušao predstavnik FMP, gospodin MIlojević. Sada je došao na red da FMP bude predsedavajući u ABA ligi. Nažalost, Milojević je umro, imao je nesrećan slučaj, ali je dogovoreno da predstavnik bude Tošković. Da, on je tast mog sina. Ali, suština je da je Zvezda neprikosnoveni lider u košarci od 2010. ili 2011. godine. A to mnogima smeta“.

Čović je poručio da Zvezda sa najvećim mogućim ambicijama ulazi u novu sezonu.

„Ja sam napravio uspehe sa Zvezdom, a ove godine je napravila respektabilan tim i probaćemo da napadnemo ABA ligu i da napadnemo vrh Evrolige. Ne budemo li uspeli, pozivam zvezdašku javnost da prati kako će nam lomiti noge“, poručio je predsednik Zvezde.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar