Foto: EPA-EFE/STEVE DIPAOLA

Košarkaši Denvera poraženi su u pripremnoj utakmici u Orlandu od Nju Orleansa sa 119:104, dok su pobede u noći između subote i nedelje ostvarili i Juta Džez, Bruklin Netsi i LA Lejkersi.

Bruklin je bio bolji od San Antonija, 124:119, Lejkersi su savladali Vašington Vizardse sa 105:100, dok je Juta slavila protiv Majamija sa 101:99.

PROČITAJTE JOŠ:

Nikola Jokić je u susretu izmežu Nagetsa i Pelikansa proveo na parketu nešto više od 25,5 minuta i bio je na ivici da postigne tripl-dabl učinak.

Košarkaš iz Sombora je postigao 11 poena uz deset skokova i osam asistencija, a najefikasniji kod Nagetsa bio je Troj Danijels sa 28 poena uz po dva skoka i asistencije.

Mejson Plamli je ubacio 18, Bol Bol 15, a Džeremi Grant 13 poena, dok je Tejlor Kuk stao na deset poena.

U redovima Pelikansa, Nikeil Aleksander Voker je postigao 21 poen, Frenk Džekson 16, a Zilan Čitam 14 poena.

Pelikansi su bolje počeli meč, dobili prvu četvrtinu sa 33:20 i upravo je taj deo meča bio presudan kada je reč o konačnom ishodu.

U timu Denvera nije bilo povređenog Džamala Marija, Gerija Herisa i Vila Bartona, dok je Pol Milsap propustio dnevni test na koronavirus u petak, tako da je morao u karantin.

„Teško je analizirati gde smo u ovom trenutku, kada vam ne igra četiri ili pet startera. Iskreno, zaista mi je teško da analiziram bilo šta u ovom momentu. Uživam u visokoj postavi, ali ipak bih više voleo da mogu da koristim ceo tim, kako bismo počeli da stvaramo opet tu hemiju na terenu, da opet osetimo kako je kad igramo zajedno“, rekao je posle meča trener Denvera Majkl Meloun.

Jokić je, kao i obično, oduševio sa nekoliko sjajnih asistencija.

U pobedi Lejkersa nad Vašingtonom, Patrik Paterson je postigao 16 poena, dok su trojica košarkaša pogodili po 13 poena, Markus Moris, Terens Man i Amir Kofi, dok su najefikasniji kod Vizardsa bili Ajzak Bonga i Rui Hačimura sa po 15 poena.

U pobedi Jute nad Majamijem, istakao se Rudi Gober, postigao je 21 poen uz osam skokova, dok su kod Džezera po 17 poena postigli Majkl Konli i Džordan Klarkson.

U redovima Majamija, Keli Olinik je dominirao sa 27 poena i 8 skokova, a 20 poena postigao je Tajler Hiro.

Konačno, u trijumfu Bruklina nad San Antonijom istakao se Keris Levert sa 27 poena dok su Rodions Kuruks i Tajler Džonson upisali su po 17.

Kod Teksašana, 22 poena postigao je Derik Vajt, Dru Jubenks ostvario je 12 poena i 14 skokova, a Džejkob Poeltl 12 poena i 11 uhvaćenih lopti.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar