Foto: Printscreen/Youtube

Košarkaši Jute biće jači za plejmejkera Majka Konlija koji se vratio u NBA kamp u Orlandu u ponedeljak uveče, pošto ga je prethodno napustio zbog rođenja sina.

Vest je potvrdio i dobro obavešteni novinar ESPN Adrijan Vojnarovski, koji je konstatovao da se u timu Jute nadaju da bi on mogao da bude spreman da zaigra u trećem meču plej-of serije protiv Denvera.

PROČITAJTE JOŠ:

Nagetsi su posle velike drame i produžetka dobili prvi meč u četvrtfinalnoj seriji sa 135:125, u meču koji su u timu Nagetsa obeležili Džamal Mari sa 36 i Nikola Jokić sa 29 poena.

PROČITAJTE JOŠ: Jokićev popravni i velika opomena na prvom koraku

Konli bi mogao biti od velike pomoći Juti, čiji je košarkaš, Donovan Mičel, imao fantastičan učinak na prošlom meču, kada je postigao neverovatnih 57 poena.

Prema pravilniku o „NBA balonu“, ako igrač napusti kamp na manje od sedam dana i bude negativan na testu svakodnevno dok je odsutan, u karantinu će morati da bude samo četiri dana po povratku.

Konli je sve vreme odsustva bio negativan, tako da ima izgleda da zaigra u utakmici broj tri koja se igra u petak 21. avgusta od 22 časa po centralnoevropskom vremenu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar