Pejdž Spiranac Nikola Jokić
Foto: Tanjug/ AP Photo/David Zalubowski; Screenshot Instagram _paige.renee

Pejdž Spiranac, poznata golferka i po mnogim najlepša sportistkinja sveta, objavila je radosnu vest za mnoge koji su se kladili da će Nikola Jokić biti MVP sezone u NBA ligi.

Ova lepotica već neko vreme sarađuje sa jednom kladioničarskom kućom iz SAD, a njen poslednji video zapis izazvao je dosta pažnje.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, ona je bila zadužena da saopšti svima koji su u ovoj kladionici ostavili novac da će Jokić biti MVP, da već sada mogu da podignu svoju zaradu.

Za ovu posebnu priliku je i obukla dres Denver Nagetsa u kojem srpski centar briljira.

„Mi smo odlučili da uradimo nešto što se baš i ne čini. Ako pratite NBA, znate da Nikola Jokić ima neverovatnu sezonu, glavni je kandidat za MVP nagradu, iako imamo još mesec dana dok to ne bude ozvaničeno. Ipak, rešili smo da svakome ko je iz Kolorada, a ko se dosad kladio na to da će Jokić biti MVP, već sada bude isplaćen dobitak. Ne u vidu nekih bonusa, već – keš“, objavila je Spiranac.

Podsetimo, poslednjih dana se rasplamsala polemika da li Jokić treba da postane MVP takmičenja. To je stvorilo svojevrsni rijaliti u kome učestvuju ne samo novinari, već i bivši igrači, te aktuelni košarkaši i treneeri.

Nik Rajt se našao na udaru zbog tvrdnje da bio Jokić bio „najgori MVP u istoriji lige“, pa mu je na to odgovori i Džamal Marej, saigrač našeg košarkaša.

Koliko će prihodovati kladiončari? Kvota na našeg asa je bila 21 jedan, pa će mnogi dobiti 21 puta veći novac od uloženog. To je velika nagrada za mali rizik na koji su se i pre prvog podbacivanja lopte odlučili najsmeliji.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar