Foto: Promo

Dođite da zajedno ispratimo reprezentaciju na Evrobasket.

Kapiten Orlova vrpcu će preseći uz podršku svojih saigrača.

PRČITAJTE JOŠ

Kapitenski ispit položio je na nedavno završenom turniru u Nemačkoj na kojem su košarkaši Srbije napravili savršenu uvertiru za predstojeće Evropsko prvenstvo. Nakon niza sjajno prikazanih partija košarkaške reprezentacije Vladimir Lučić podigao je prvi pehar kao kapiten tima. Šampionskim niz Lučić nastavlja i uz “asistenciju” kompanije Mozzart koja će u Beogradu otvoriti košarkaški teren koji će nositi njegovo ime.

Svečano otvaranje 93. terena u okviru Mozzartove čuvene društveno odgovorne akcije “Sto terena za jednu igru” zakazano je za 29. avgust u 19 časova, u Beogradu, na adresi ugao Ulice Dimitrija Stamenkovića i Bulevara oslodođenja na Voždovcu.

Finalno odbrojavanje do jubilarnog stotog terena koji će Mozzart otvoriti uvekilo je u toku, a obnovljeno igralište na Voždovcu na kojem će stasavati neke nove generacije otvoriće košarkaški mag pod obručima Vladimir Lučić uz podršku svojih saigrača sa tribina, kao i navijača koji će im poželeti da se sa Evrobasketa vrate sa medaljom.

Lučić je svoju izvanrednu karijeru gradio u ekipama Radničkog, Atlasa sve do Partizana sa kojim je osvojio čak 13 trofeja. Uspehe je ređao i na parketu Valensije da bi svu raskoš svog talenta potvrdio u Bajernu iz Minhena. Godinama unazad Lučić je general na parketu Bajerna kojeg kapitenski uspešno vodi ka vrhu Evrope, a navijači ga svrstavaju u legende bavarskog kluba. Kapitensku traku zaslužno je dobio i od selektora Pešića da orlove povede ka vrhu Evrope.

Svečanom presecanju vrpce prethodiće revijalna utakmica juniora a biće organizovano i takmičenje u šutiranju trojki za koje će se zainteresovani prijavljivati na samom terenu. Najuspešniji šuteri će osvojiti vredne nagrade, ali će i svakim pogotkom doprineti uvećanju sume koju će kompanija Mozzart donirati za lečenje Miloša Mastilovića.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar