Foto:FoNet/Evroliga

"Nisam očekivao da ću osvojiti MVP nagradu i ona predstavlja satisfakciju za četiri godine odricanja - sezonu u Žalgirisu i tri godine u Efesu", rekao je najbolji košarkaš Evrolige Vasilije Micić.

PROČITAJTE JOŠ

„Kada sam stigao u Efes i započeo saradnju sa trenerom Atamanom nisam mogao ni da pretpostavim da je to moguće, ali se dogodilo juče. Srećan sam zbog porodice, ali najbitnija osoba u mom životu, moja mama, nije sa mnom“, rekao je Micić na konferenciji za medije uoči početka završnog turnira Evrolige u Kelnu.

Košarkaši Efesa se sutra od 18 sati u polufinalu Evrolige sastaju sa ekipom CSKA iz Moskve.

„Veliko je zadovoljstvo biti sa Efesom u završnici. Bilo je teških mečeva sa CSKA ove sezone, ali je važno da shvatimo da smo jak tim i da možemo da odgovorimo izazovima. Meč u Moskvi, kada smo izgubili (100:65), za nas je bio jako važan jer smo posle njega imali sastanak i shvatili da imamo isti tim kao i u prethodne tri sezone i da moramo da verujemo u sebe“, rekao je Micić.

Prvi polufinalni par čine Efes i CSKA, dok će od 21 sat igrati u drugom polufinalu igrati Barselona i Olimpija iz Milana.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar