Foto: Tanjug/AP Photo/Charles Krupa

Majkl Meloun ljut je zbog poraza Denvera od Bostona, razlog je učinak igrača koji se ne zovu Nikola Jokić.

PROČITAJTE JOŠ

Već duže je jasno da Jokić generalno sam nosi ekipu, neophodno je da još neko preuzme inicijativu, ali se  to retko dešava.

Džamal Marej oscilira, isto važi i za druge igrače, pa je sada Jokić ubacio 43 poena i to nije bilo dovoljno za pobedu protiv Seltiksa.

„Jokiću ne nedostaje goriva, ali njemu je potrebna pomoć. Igramo dan za danom, a Nikola praktično nosi tim na leđima. Potrebno mu je da njegovi saigrači nešto urade i pomognu mu“, rekao je sada potpuno otvoreno Meloun.

Osvrnuo se na partiju Mareja, koji je ovaj put imao 25 poena, ali je podbacio u drugim segmentima.

„Džamal je pokušao nešto pokrene, ali ne može naš startni bek na utakmici u gostima da ima devet izgubljenih lopti i on to zna. Drugi igrači moraju da nađu način da doprinesu. Ta činjenica svedoči o tome koliko dobro Nikola igra. On ostavlja sve na terenu, zbog toga je i kandidat za MVP nagradu. Nadamo se da će na sledećem meču imati pomoć saigrača. Što se Majkla Portera Juniora tiče, on je igrao dobro u ostalim aspektima, samo nije pogađao šuteve. Ne mogu ja sa klupe umesto njega da ubacujem loptu u obruč. On će se vratiti, siguran sam.“

Jokić se suočio sa pitanjem da li ga frustrira što drugi igrači nisu sposobni da doprinesu.

„Ne, nisam. Mi znamo, naročito danas, da je morala da nastupi potpuno drugačija postava. Mislim da se radi o drugačijem tipu utakmice. Moramo da se prilagodimo i svi moramo da napravimo korak napred“, naveo je Jokić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar