Foto: Starsport

Trener košarkaša Borca iz Čačka Marko Marinović rekao je da ekipa u dobrom raspoloženju čeka duel protiv Partizana.

Igrači čačanskog tima gostuju u subotu ekipi crno-belih u meču 19. kola ABA lige.

PROČITAJTE JOŠ:

„Dobro znamo protiv koga igramo u subotu. Ekipa Partizana je među najjačima u ligi. Imali smo sasvim dovoljno vremena da se pripremimo, tako da u dobrom raspoloženju čekamo početak susreta. Želimo da probamo da ispravimo greške koje smo pravili u prethodnim utakmicama. A prava prilika za to je meč protiv ekipe koja je napravljena da bude barem za klasu bolja od ostalih“, rekao je Marinović, preneo je klupski sajt.

Dodao je kako će ovaj meč biti šansa da se vidi dokle je Borac stigao u svom napretku.

„Verujem da će utakmica biti lepa za gledanje, a jedino što želim jeste da ostavimo bolji utisak nego što smo to učinili prvi put protiv Partizana“, istakao je Marinović.

Crno-beli su prvi na tabeli ABA lige sa 14 pobeda i tri poraza, uz utakmicu više u odnosu na Crvenu zvezdu (15-1), dok je Borac 11. sa šest pobeda i 10 poraza.

Partizan je krajem oktobra u Čačku savladao Borac (86:68), a čačanski tim će posle velikih problema sa sastavom ovaj duel dočekati gotovo kompletan.

„Tokom čitave sezone nemamo sreće sa povredama, kao i bolestima. Još uvek nisu svi igrači u idealnoj formi. Stalno imamo neke probleme, a mnogo je teško raditi u takvim uslovima. Ali snalazimo se. Srećom, neki igrači su se vratili na parket protiv Zadra. Takođe, pojedinici su iskočili u prvi plan, pa su svojom borbenošću dali veliki doprinos nedavnim pobedama. Uvek neko drugi dođe u prvi plan, što je veliki plus za našu ekipu“, rekao je Marinović.

Meč između Partizana i Borca na programu je u subotu od 17.00.

BONUS VIDEO: Dejan Radonjić o ideji Željka Obradovića za menjanje evropske košarke

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar