Foto: Nikola Mitić/STARSPORT

Mladi napadač Milana Marko Lazetić dobio je pohvalu od trenera "Rosonera" Stefana Piolija.

Špic koji je ove zime stigao iz Crvene zvezde, biće u protokolu za derbi sa Interom (subota od 18 časova).

PROČITAJTE JOŠ:

Zlatan Ibrahimović je povređen, pa će Lazetić, biti alternativa u ofanzivi, a „Republika“ piše da su u Milanelu njime veoma zadovoljni.

„Čini mi se da već poseduje snažan karakter, sa ciljem da postane veliki igrač. Ima sjajne fizičke predispozicije u kombinaciji sa odličnom tehnikom. Sutra će biti sa nama i počeće da uviđa šta je italijanski fudbal i šta znači biti u Milanu“, rekao je Pioli na konferenciji.

Lazetić je stigao iz Beograda za četiri miliona evra i procente od naredne prodaje. Kada je podvučena crta, prokomentarisao je i prelazni rok njegove ekipe.

„Pozitivan sam i samouveren, znam kvalitete svojih igrača. Izbor na tržištu je bio zajednički, nije stvorena situacija da potpišemo igrača koji bi mogao da podigne naš nivo i onda smo odlučili da se kladimo na naše igrače“, kaže Pioli.

„Borimo se za veoma visok plasman, bez obzira da li je Liga šampiona ili nešto drugo u pitanju, znači da smo i dalje konkurentni. Protiv Juventusa smo imali odličan meč, nedostajalo nam je malo više kvaliteta u završnici, što znači da to moramo da popravimo sutra. Dan će biti veoma težak, želimo da pokušamo da pobedimo u jako važnom meču“, dodao je trener Milana.

BONUS VIDEO: Baklje i vatromet „delija“ na dočeku fudbalera Zvezde

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar