Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Navijači Partizana su odali posebnu počast nekadašnjem kapitenu košarkaškog kluba, Žofreu Lovernju.

Francuski reprezentativac je dobio mural u Ćupriji, a akciju su organizovali članovi Grupe JNA i ekipa koja stoji iza projekta Grobarski treš romantizam.

PROČITAJTE JOŠ

Tim povodom se oglasio i aktuelni košarkaš Fenerbahčea.

„Za moje ‘Grobare’ ludake. Hvala vam za svaki sekund buke od koje se ježi koža i od koje se ne oseća umor ili bol, za sve nezaboravne trenutke“, naveo je Lovernj.

On je istakao da „nikada ništa slično nije osetio“.

„Veliki naklon za sve navijače, za decu, za malu Maru, za sve koji su u transu skakali i pravili od Pionira najluđu dvoranu na svetu. Za našeg Mišu Tumbasa – imao sam tu čast da odigram utakmicu sa njim u Partizanovom dresu i da vidim kada je postigao trojku, prve poene za Partizan. Vi ste Partizan i vaš duh i ljubav čine klub takvim kakav jeste – jedinstven i poseban“, poručio je Lovernj.

View this post on Instagram

Žofri. @7jololo7 @grobari.cuprija @deroks22 ,,Za moje Grobare ludake – hvala vam za svaki sekund buke od koje se ježi koža i od koje se ne oseća umor ili bol, za sve nezaboravne trenutke. Nikada ništa slično nisam osetio. Nastavite da nosite ekipu i da je podržavate u dobru i u zlu. Veliki naklon za sve navijače, za Vip portal, Avangardu, GTR (koji su nas svojim slikama i montažama nasmejavali i motivisali), za svu decu koja su sa nama skakala posle utakmica, za malu Maru, za sve devojke, žene i ljude u odelima koji u transu skaču i prave od Pionira najluđu dvoranu na svetu. Za našeg Mišu Tumbasa – imao sam tu čast da odigram utakmicu sa tobom u Partizanovom dresu i vidim kada si postigao trojku – tvoje prve poene za Partizan! Svi ste vi Partizan i vaš duh i vaša ljubav čine klub takvim kakav jeste – jedinstven i poseban!”

A post shared by Treš romantizam (@romantizamtrash) on

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare