Sve je manje dana do početka Evrobasketa (1-18. septembar), a do tada vas na Nova.rs čeka video serijal o reprezentativcima Srbije, sa detaljima koji će biti zanimljivi čak i onima koji ni ne prate košarku.

Jedinstven, neponovljiv, legenda evropske košarke u nastajanju – Vasilije Micić. Kada se na utakmici protiv Grčke (100:94), u kvalifikacijama za Mundobasket, uhvatio za nogu, svi navijači Srbije uhvatili su se za glavu.

PROČITAJTE JOŠ

Iznet je prvi plejmejker „orlova“ sa parketa uz bolnu grimasu, ali sa nadom da je ipak dobro i da će biti spreman za ono najvažnije, a to je Evropsko prvenstvo.

Srbija se sprema za pohod na evropski tron i upravo bi Vasa Micić u magičnom tandemu sa svemoćnim Nikolom Jokićem trebalo da vodi nacionalni tim do medalje, zašto ne i do one najsjajnije. Zašto ne bi zapevao „Noćas mi srce pati“ nakon finala Evrobasketa, kao što je to uradio posle osvajanja Evrolige…

Sportska kladionica Meridian je za Evropsko prvenstvo u košarci spremila najveće kvote – ukoliko još uvek nemate aktivan korisnički nalog registrujte se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije i dobićete 1.000 RSD BONUSA BEZ USLOVA!

Vreme je za patriotski tiket – navijaj za Srbiju!

Foto: Promo

BONUS VIDEO Očekivanja Vase Micića pred Evrobasket

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare